Ook na de uitvaart ben ik er voor je.

Als alle drukte rond het overlijden en de uitvaart voorbij is, begint de moeilijkste periode, want hoe krijgt het verlies een plaats in het verdere leven? Iedereen doet dit op zijn eigen manier, in zijn eigen tempo. Ook in deze zware, emotionele tijd kunt u op ons bouwen met onze uitgebreide nazorgservice. U kunt op afspraak bij ons binnenlopen voor advies, inlichtingen of een gesprek. Koffie of thee staan dan voor u klaar.

Afwikkeling van de nalatenschap

Onze dienstverlening reikt verder dan de uitvaart. Wij weten uit ervaring hoeveel er op u afkomt in de periode na een overlijden en dat hiervoor vaak onnodig kosten worden gemaakt. Wij werken samen met het NabestaandenLoket, om u hierin praktisch en informatief te ondersteunen.

U krijgt van ons een account, welke een overzicht geeft van alle acties die er na een overlijden genomen dienen te worden. Op basis van de situatie van de overledene en uw situatie als nabestaande wordt de online checklist automatisch aangepast. Zo ziet u alleen wat voor uw situatie relevant is.

In de door u te nemen acties wordt u voorzien van uitgebreide informatie die u naar eigen behoefte kunt raadplegen. Daarnaast worden er ook veel zaken automatisch voor u geregeld, zoals het opzeggen van abonnementen, contracten en accounts.

Log in 

Nog geen Account? Wij maken op uw verzoek een account aan!