Over ons

Wanneer je een uitvaart moet regelen, doe je dat graag samen met mensen die je begrijpen. Daarom vertellen we je op deze pagina graag wat wij belangrijk vinden.

Dit vinden wij belangrijk

Geen vraag is ons te gek of te moeilijk. Stel ze vooral. We hebben inmiddels al heel wat uitvaarten verzorgd. Weet je niet waar je bij een uitvaart aan moet denken? Dan geven we je keuzes. Hier denk je rustig over na.

We werken via deze kernwaarden:

  • Snel: we schakelen snel. We maken bijvoorbeeld gelijk afspraken. Specifieke wensen regelen we ook. Er is heel veel mogelijk in korte tijd. En dat is zeker haalbaar.
  • Duidelijk: we begrijpen dat er veel op je af komt. Toch geven we je rustig de tijd om over alle opties na te denken. Het is namelijk jouw laatste afscheid.
  • Bescheiden: we bepalen niets. We geven je alleen opties. Weet je (vooraf) al wat je wilt voor de uitvaart? Dan doen wij een stapje terug. Zo blijft het jouw proces.

Wie we zijn

Uitvaartzorg Jochum Wouda is een betrokken en onafhankelijk uitvaartonderneming. Met oog voor detail, inlevingsvermogen en gevoel creëren wij, samen met de familie, een uitvaart die volledig recht doet aan de overledenen en de familie.

Bij ons is alles bespreekbaar

Geen standaard afscheid maar een passend en waardig afscheid. Uw wensen vormen hierbij ons uitgangspunt. We ondersteunen waar nodig is en laten zelf doen waar dat gewenst is. Afscheid nemen van het leven of afscheid moeten nemen van iemand die u lief is, is een ingrijpende gebeurtenis. Jochum Wouda verzorgt en ontzorgt, neemt u bij de hand en begeleidt u stap voor stap in het proces van afscheid nemen. Met oog voor detail.

Ondersteuning bij mijn uitvaart

De betrokkenheid van uitvaartzorg Jochum Wouda gaat verder dan het regelen van een uitvaart. Een uitvaart is een sluitstuk op een leven. Er is namelijk ook nog een ‘leven voor de dood’ waarin ondersteuning nodig kan zijn. Dit kan gaan van “Ik wil mijn uitvaart alvast regelen en vastleggen” tot “Mijn levensverwachting is nog maar kort, ik wil graag ondersteund worden bij het vormgeven van mijn uitvaart”. Wij hopen u en uw nabestaanden met onze voorzorg te helpen, te ondersteunen en een stukje zorg weg te nemen met betrekking tot uw uitvaart.

Een passende uitvaart

Het belangrijkste is dat we willen dat jij een goed gevoel overhoudt na de uitvaart. Dat maakt het verdriet natuurlijk niet minder, maar het afscheid wel mooier. We beloven dat we je hierbij goed helpen. Heb je nog vragen over ons? Neem dan contact op.

Uitvaartzorg Jochum Wouda
Houtwal 30- B7, 8431 EX Oosterwolde

0516 54 19 68
info@jochumwouda.nl